Vi er glade for å meddele at Parqio-systemet nå er installert og fungerer i vår fellesgarasje. 
Vi stenger for de gamle utdaterte garasje-åpnere/trykknappen og det vil ikke være mulig å kjøpe de mer. 
Sameiet går over til en enklere gratis system av tekniske og sikkerhetsmessige årsaker. 
Dette er spesielt viktig for eiere som ikke bor i sameiet, så vi håper at informasjonen på lappene vil nå dem. Hvis noen av dere kjenner til eiere som bor utenfor sameiet, vennligst informer dem også om denne oppdateringen.
Slik registrer du deg for appen! 
Parqio har en app som kan lastes ned fra relevante appbutikker. Det er viktig å merke seg at appen ikke vil være funksjonell før hver enkelt brukers konto er aktivert. Aktiveringsbekreftelse vil bli sendt via SMS til de registrerte mobilnummerene.

 

  • Send inn info: Plassnummer (Plassen i garasjen, står på veggen på din plass i garasjen), Navn, mobilnummer, epost til juridisk eier av garasjeplass, sendes til garasje@samsai.no
For beboere som ikke har en smarttelefon, ingen bekymring! Deres mobilnummer vil bli hvitlistet, slik at de enkelt kan ringe et dedikert nummer for å åpne garasjeporten. Dette sikrer at alle beboere, uavhengig av om de har en smarttelefon, kan bruke systemet.
. Dette vil ikke bare øke sikkerheten vår, men også redusere langsiktige kostnader.
Vi takker for deres samarbeid og tålmodighet i denne
overgangsperioden og ser frem til de mange fordelene Parqio-systemet vil bringe til vårt boligsameie.
Husk at dette er et skritt fremover for å forbedre både sikkerhet og bekvemmelighet for alle beboere. Vi er her for å hjelpe til med overgangen, så ikke nøl med å kontakte oss hvis dere har spørsmål eller trenger assistanse.
Med vennlig hilsen,
Styret i Vennelyst Boligsameie