Enda en vellykket dugnad er overstått og gjennomført.

Flott å se mange som ville være med i oktober kulden. Barna koste seg med brus som var kjøpt inn til leiligheten. 

Som noe nytt prøvde vi å vaske oppgangen i begge bygg da det virkelig trengte en kjærlig hånd, men viste seg og være en enorm oppgave, hvor vi trenger flere folk til å hjelpe til.

Oppfordring fra styret

Beklageligvis ser vi de samme ansikter til dugnader hver eneste gang, hvilket ikke helt stemmer overens med det antall av folk, som gang på gang har ytret en mening om tilstand og hvordan ting bør være, i vår Facebook fellesskapsgruppe. Vi håper at mange flere som ønsker å få et bedre hjemmemiljø og trivselsklima, også stiller opp aktivt når det gjelder. Det er utrolig koselig å se nye ansikter og hilse på alle. Det er det som skaper et bedre og tryggere sameie.  

Vi opplever i sykkelbodene fra 15,17 og 19 ute, at der står utrolig mange bildekk. De fyller utrolig meget dessverre og hører ikke hjemme dit. De skal vi få fjernet men kan ikke kastes i vanlig kontainer, så der jobber vi på en løsning. Det kan være vi gir det bort på finn, om ikke folk selv fjerne de asap. Reglen er at man bare skal ha sykler eller barnevogn i boden og kun et par dekk hengene i garasjen. Det samme gjelder batterier. 

Vi tenker på å ha 2 ekstraordinære vaskedugnader til innendørs vask av oppganger, da rengjøringsbedriften ikke har mulighet for å gå i dybden så det blir riktig rent alltid. Vi skal også bestille boning av gulv i nærmeste fremtid. Dette skal være med til at vi trives i renere omgivelser. 

Denne gangen ble oppgangene også vasket. 

Oppgaver som ble gjort:

  • Fjernet søppel fra fellesområder
  • Fjernet løv og kastanjer fra bakken i gården og under ristene
  • Garasje feiet og fjernet søppel 
  • Fjernet uønsket ting fra sykkelboder og oppganger.